el-GRen-GB

city-hotels.gr

ξενοδοχεια Θεσσαλονικη

Ξενοδοχείο Αστόρια

Ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη

 

Ξενοδοχείο Αστόρια Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στο εμπορικό, επιχειρηματικό κέντρο και στους χώρους διασκέδασης και εστίασης.

Το Astoria Hotel προσφέρει άψογη φιλοξενία, όλες τις βασικές ανέσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητος.

Για την άνεση και την διευκόλυνση των πελατών, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν WiFi σε όλα τα δωμάτια, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρία, λεωφορείο από/ προς το αεροδρόμιο, γρήγορο check-in/ check-out, φύλαξη αποσκευών.

Τα 98 μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου Αστόρια Hotel σε Θεσσαλονίκη διαθέτουν ανέσεις όπως δορυφορική LCD TV, σύνδεση internet (Wi-Fi δωρεάν), κλιματισμό/ θέρμανση, δωμάτια για μη καπνίζοντες, χρηματοκιβώτιο, ηχομόνωση, minibar, θέα πόλη/ λιμάνι, υπηρεσίες Α.Με.Α.

Το Hotel Astoria διαθέτει εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για συνέδρια, επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, ιδιωτικά πάρτι και exclusive gala δείπνα.
 
Όλα τα προσφερόμενα γεύματα είναι ειδικά σχεδιασμένα με βάση τη Μεσογειακή διατροφή, από φρέσκα τοπικά προϊόντα, καθώς και σπιτικά προϊόντα. Στο ξενοδοχείο προσφέρονται 4 τύποι πρωινού.

Το ξενοδοχείο Astoria Θεσσαλονίκη αποτελεί κορυφαία επιλογή, τόσο για επαγγελματικό ταξίδι, όσο και για μια ρομαντική απόδραση στη Θεσσαλονίκη.

Το όνομά σας
Το email σας
Θέμα
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ...
x