el-GRen-GB

city-hotels.gr

ξενοδοχεια Θεσσαλονικη

Plaza Hotel

ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη κέντρο

Plaza Hotel Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην όμορφη, παραδοσιακή περιοχή Λαδάδικα, μερικά μέτρα από λιμάνι, πλατεία Αριστοτέλους, Τσιμισκή και Λεωφόρο Νίκης.

ABC hotel Θεσσαλονίκη

ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη κέντρο

ABC hotel Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στην καρδιά της πόλης, απέχει ελάχιστα μέτρα από το εκθεσιακό κέντρο Helexpo.

Hotel Luxembourg Θεσσαλονίκη

ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη κέντρο

Luxembourg hotel Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη κέντρο, βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, 50 μέτρα από την πλατεία Αριστοτέλους, 100 μέτρα από τη παραλία και κοντά στα Λαδάδικα το κέντρο της νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης.

Hotel Olympia

ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη

Hotel Olympia Θεσσαλονίκη, 3 αστέρων boutique hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και επαγγελματία.

Ξενοδοχείο Βεργίνα

ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Βεργίνα Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο 3 αστέρων, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στα αξιοθέατα, στους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους και 15 λεπτά με τα πόδια από τα Λαδάδικα.

Ξενοδοχείο Ορεστιάς Καστοριάς

ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Ορεστιάς Καστοριάς Θεσσαλονίκη, πρόσφατα ανακαινισμένο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Ξενοδοχείο El Greco

Ξενοδοχείο 3 αστέρων Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο El Greco Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Εγνατία οδό, και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Αριστοτέλους, την Τσιμισκή, τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης.

The Caravan

ξενώνες Θεσσαλονίκη

The Caravan hotel Θεσσαλονίκη,  ξενώνας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα μικρό Βed & Breakfast,  βρίσκεται σε μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.